• Slider image

    Tevékenységek

  • Slider image

    Anyagbeszerzés és kivitelezés

  • Slider image

    Referencia

  • Slider image

    Hírek

  • Slider image

    Kapcsolat

Hírek A Hőszigetelés Jó Befektetés!

A Hőszigetelés Jó Befektetés!

2012-04-09

A Hőszigetelés Jó Befektetés!

A Hőszigetelés befektetés

Akár takarékosan, akár előremutató módon, speciális anyaggal hőszigetelünk, az egyik kezünk elég lesz arra, hogy megszámoljuk: hány fűtési idény alatt térül meg a befektetett pénzünk.

Szigetelni olcsóbb, fűteni drágább

Megéri homlokzat hőszigetelni. És most nem csak az általánosságokra kell gondolni, úgy mint a meleg és a komfortérzet, az hőenergia megtakarítás és a környezetvédelem. Természetesen ezekről van szó, csak most jóval konkrétabban. Friss kormányzati bejelentés alapján szigorú megkötés lesz a 2013-ban újrainduló szocpol-támogatás rendszerében az ingatlan energetikai besorolása: legalább B-kategóriásnak kell lennie a vásárolni vagy építeni kívánt lakásnak.

Persze az is ösztönözheti a hőszigetelést, hogy az fajlagosan egyre olcsóbb – emeli ki Kruchina Sándor épületszigetelő szakmérnök, az Austrotherm szakértője. Adatai meggyőzőek: a 12 centi vastag hőszigetelő lemez négyzetmétere két évtizeddel ezelőtt 540 forintba került, ma pedig 1.800 forintért lehet megvásárolni, tehát az ár a háromszorosára nőtt. Ezzel szemben a földgáz köbmétere 1990-ben valamivel több mint 4 forintba került, ma pedig már 140 forint körül van, vagyis az áremelkedés 33-szoros!

Érdemes a hőszigetelést befektetésként felfogni. Az élet minden területére igaz, hogy ha az ember megfontoltan dönt, akkor a megtérülés nem marad el. A hőszigetelésben az a jó, hogy azonnal élvezhetők az előnyei, hosszabb távon pedig az anyagi hozadéka is tapasztalható. Mit is jelent ez konkrétan?

Az azonnali haszon talán mindenki számára egyértelmű:

·                 komfortosabbnak tűnik a lakás

·                 megszűnik a „huzatosság”

·                 árad a meleg a szobában

·                 alacsonyabb hőmérsékletre van szükség odabenn

·                 már az első gázszámlán alacsonyabb összeg szerepel

 

Ház és ház természetesen jelentősen eltér fogyasztásban, kivitelben. Érdemes mindenkinek energetikussal felméretnie a saját otthonát, és a szakértői vélemény alapján számolnia a megtérülési időt, figyelembe véve a komfortosság kérdését, és azt, hogy mennyivel növeli ingatlana értékét a felújítás. Aki tavasszal döntést hoz, nyáron belevág a szigetelésbe, a következő fűtési idényben már élvezheti annak előnyeit.!!!

Figyelje folyamatos akcióinkat!

Nagyobb épületek és társasházak esetén további kedvezményeket és Projektárakat tudunk biztositani !!!

HÍVJON BIZALOMMAL!

2012.04.09