• Slider image

    Tevékenységek

  • Slider image

    Anyagbeszerzés és kivitelezés

  • Slider image

    Referencia

  • Slider image

    Hírek

  • Slider image

    Kapcsolat

Hírek Hogy mire érdemes mindenképp figyelni ?:

Hogy mire érdemes mindenképp figyelni ?:

2018-01-16

A családi házak szigetelésére az ősz vagy a kora tavasz egy remek időszak lehet. A www.homlokzati-hoszigeteles.eu összegyűjtötte, Hogy mire érdemes mindenképp figyelni ?:

 1. Első lépésként figyeljük ki, hogy hol a legnagyobb az épület hővesztesége. Ennek költsége 40-60 ezer forint is lehet, de viszont havazáskor olvadt hoból, nyilászárok párásodásából és a penészedéskor egyértelmű jelekkel is találkozhatunk !

2. Általánosságban igaz, hogy elsőként a fűtési igényt érdemes csökkenteni, hőszigetelést, v a nyílászárók szigetelésével  cseréjével . végül pedig a gépészet/fűtés korszerűsítését végezzük el.

Nem érdemes kondenzációs kazánokat vásárolgatni amig nem tudjuk mennyi hűtési enegiára is lenne szükségünk. Lehet elég egy kazán felújítás is !

3. A vizsgálatok szerint homlokzati szigetelés vastagságának minden 1 cm-es növekedése 3-4%-os energiamegtakarítást eredményez.

4. Az anyagválasztásnál érdemes ügyelni arra is, hogy az alapanyag ugyanattól a gyártótól származzon, ezáltal elkerülhető az anyagok minőségi különbsége.

Ez részben igaz is lehet iso minősitett 10 év rendszer garanciár rendszerek esetében de

inkább a tüzépen értékesitett össze vissza összeállított rendszerektől féljünk. Ahol kevesebb ragasztó és szin mennyiséggel vezetnek félre minket.

 

5. Minden esetben érdemes szakembert hívni a munkálatok elvégzésére! Ha a kivitelezést is ismerősre, szomszédra, rokonra bízzuk, az komoly károkat okozhat az épületben és a pénztárcánkban. Egy építkezés során minden mindennel összefügg, ezért elengedhetetlen az előzetes, pontos tervezés.

Egy hozzá nem értő kéz munkáját egész életünkben nézhetjük .

Itt még fontos megjegyezni , hogy nem igazi kömüves aki 1-2 percig nem tud a levegőben is megállni , de azért mi inkább acél állványzatról készítjük el munkáinkat. Száradási időket és az ütemezést betartva.

Hivjanak bizalommal !